УСЛУГИ

arrow-redУебсайт за корпоративен бизнес

 Специализирани разширени уеб сайтове за комплекстно представяне на дейността и структурата на бизнес компании.

 

 

 

Корпоративния динамичен уеб сайт е предназначен за бизнес компании, организации и учреждения, които имат по-разширена структура с разделения на дейности, звена, клонове, услуги или някои модули с по-тясно специализирана разработка конкретно за нуждите на компанията. За такива цели е необходимо да разполагат с динамичен уеб сайт с разширена структура на раздели, категории и функционалности за представяне на насоките на дейностите, звената и отделите на работа, услуги, продукти, модули за клиенти, служители и удобно взаимодействие с клиенти на фирмата и потребители на сайта.

Business hand write Organization Chart in Technology Virtual Screen for Business Building Concept

За този вид сайтове е необходимо да се анализира и проектира необходимата подходяща организация и структура на разпределение на съдържанието по главни раздели, категории, подкатегории, звена и модули за да се представи по пълноценен и ефективен начин дейността на бизнес компанията и да дава възможност за ползотворно взаимодействие с потребителите. За тази цел  е много важен етапа на проектирането за да се състави професионално и прецизно пранирана логика на структурата, която да бъде пресъздадена визуално във качествено изграден  функциониращ уеб сайт.
linkedin--1e0e3b3Може да бъдат представени и свързани:
– раздели за отделни дейности, бизнес сътрудничество и консултации,   връзка с клиенти,
– раздели за производствено и продуктово представяне и връзка към партньори, дистрибутори,  търговски звена
– раздели за служители на компанията с оторизиран достъп до страници със служебна професионална информация,
– раздели за услуги, поръчки, продукти
– текуща актуална информация и информативни статии
– друг вид динамично съдържание свързано с база данни за конкретната необходимост на бизнеса.

Нашия екип има професионален дългогодишен опит в проектирането и изграждането на подходящи  структури за динамични уебсайтове, които имат за цел индивидуално представяне и разпределение на дейностите и взаимовръзки между информативните раздели в един разширен уеб сайт.

Ако планирате създаването на подобен вид уеб сайт за Вашата бизнес организация, ние можем да обсъдим Вашите идеи и виждания, да анализираме и проектираме подходящ динамичен сайт съобразен с изискванията и необходимата функционалност за Вашата компания. За по-гъвкаво динамично съдържание  според целите на проекта ,  може да включим подходящи индивидуални модули с бази данни, които да планираме и програмираме за прилагане към съответните раздели.

Освен правилно създадената структура на проекта,  изключително важна е и визията на уебсайта за корпоративен бизнес, както е важна визията за всеки уеб сайт. Ние прилагаме модерни и стилни дизайни за уеб сайтове по актуални тенденции,  съобразени с насоката на бизнеса и предпочитанията на фирмата.

Ако се интересувате от разработка на динамичен корпоративен сайт за Вашата бизнес компания, моля да ни изпратите Вашето задание за желания проект за да го анализираме и да Ви съставим конкретна оферта за реализация.

За контакти:
тел. 0895 434185
e-mail: web.technocomp@gmail.com

National Funding-----Corporate-Loans

Работим за Вас с ентусиазъм, креативност и професионализъм.

logo-romb-web-design-izrabotka-na-saitove