УСЛУГИ

arrow-red Програмиране на уеб базирани приложения използващи бази данни

www.ronliskey.com----php-mysql-logoВ Уеб дизайн студио „Технокомп“ имаме специализирани познания, професионална квалификация и практически опит за проектиране и програмиране на софтуерни модули за управление на бази данни с приложение за клиентска администрация.

Тези приложения са индивидуални модули и самостоятелни продукти – планирани и програмирани за управление на по-голям обем продукти или услуги чрез използване на бази данни и клиентска софтуерна част за администрация на съдържанието. Наричат се уеб базирани, защото използват визуално удобен и асоциативен интерфейс за работа, обичайно работещ през интернет уеб сайт или приложение на локален компютър, свързано с база данни за записване, управление и администриране на асортимента от продукти или различни динамични оферти.

Най-често се използват такъв тип програмирани уеб модули за дейности с управление на голямо разнообразие от услуги и продукти, например:
tick-red недвижими имоти с администрация за управление на оферти и брокери,
tick-red туристически агенции с динамични туристически оферти,
tick-red продуктови каталози за по-големи предприятия,
tick-red управление на складови наличности, стоки или документи,
tick-red индивидуални проекти за корпоративни фирми

 
Динамични уеб базирани приложения, PHP и база данни, програмиране, уеб дизайн
orlandoseoconsultant.net-----orlando-web-development-use
 
При този вид софтуерни разработки изключително важна е основата на детайлно планиране на необходимата структура на базата данни, логиката на взаимовръзки между отделните вътрешни модули, категории и продукти/услуги и програмирането на взаимодейстивието на софтуерната част и базата данни за правилна и ефективна функционалност на уеб приложението с базата данни и удобна лесна работа на потребителя с клиентския интерфейс.

Програмните модули за управление на съдържание / продукти, оферти, документи/ са мощен инструмент за описване, обединяване и работа с голям обем разнообразни продукти или оферти за услуги, като през потребителския интерфейс може удобно и гъвкаво да се въвеждат, редактират, изтриват артикули и да се управлява съдържанието публикувано в клиентската част или сайта.

Може да разработваме такива модули, както за нови уебсайтове, така и за вече съществуващи сайтове или браншови дейности, за които е необходимо да се използва гъвкава и динамична администрация.

 
 

Някои реализирани от нас уеб сайтове с отделно програмирани модули с бази данни или с индивидуално програмирана администрация по поръчка

Портал за туризъм, хотели, курорти, забележителности в България
Уеб портал за туризъм в България

Портал за туризъм, хотели, курорти и забележителности

уеб дизайн, програмиране и изработване на уебсайт за недвижими имоти
Недвижими имоти „Маламос“

Недвижими имоти в България и Гърция

Изработване на онлайн магазин
Онлайн магазин – Gold Tea »

Здравословен чай за отслабване GOLD TEA

Уеб дизайн и изработване на креативен уеб сайт за туристическа фирма
Екскурзии „Пловдив Трипс“

Туризъм, екскурзии и пътувания в България

Уеб дизайн и изработка на актуален модерен уеб сайт за технологии за климатизация и отопление
„Bansko Castle Lodge“

Комплекс къщи за гости в Банско

Работим за Вас с ентусиазъм, креативност и професионализъм.

 
logo-romb-web-design-izrabotka-na-saitove