СЕО оптимизация, изработка на уеб сайтове пловдив,  изработка на онлайн магазини пловдив, СЕО оптимизация на уеб сайтове

Атрактивен уеб сайт + сео оптимизация и маркетинг
V
активна и успешна уеб реклама за Вашия бизнес

Професионална СЕО Оптимизация за уеб сайтове, оптимизиране за търсачки

Уеб сайтът е не само дизайнерски рекламен продукт, но за да се превърне в инструмент за реклама и успешен бизнес, трябва първо да се създаде професионално и качествено, а след това неизменно е необходимо продължително и гъвкаво да се развива със методи на СЕО оптимизация,
да се обогатява и обновява в сътрудничесво между мениджъра на бизнеса и уеб дизайнера! Изработване на уеб сайтове Пловдив, уеб дизайн Пловдив

Ние създаваме стилни и привлекателни уеб сайтове и ги развиваме с постоянство, с внимание и професионален подход на оптимизиране за да достигнат своя по-висок потенциал, да спечелят високо място в позициите на търсене и с привличането на повече клиенти да допринесат за по-успешно развитие на бизнеса!

web-design-seo-optimization-new

СЕО оптимизация Пловдив, оптимизиране на сайт за търсачки, фирма за професионална сео оптимизация

За да бъде наистина ползотворен и успешен един създаден уеб сайт е от изключителна важност посетителите търсещи продукти или услуги в съответната сфера да могат да намират лесно и бързо Вашия уеб сайт в широко обхватната мрежа на конкуренти сайтове. Успешната и прецизна оптимизация има силата да преодолее конкуренцията и да привлече повече потребители и потенциални, реални нови клиенти. Затова именно оптимизацията на страниците е от съществено значение в развитието на бизнеса и рекламата в интернет, а това има огромно влияние върху броя на посетителите.SEO оптимизацията на уеб страници е сложен и последователен процес на задълбочен анализ и правилно и ефективно програмно структуриране, подобряване на съдържателната част в представената информация и други методи и техники за въздействие върху сайта да съответства и отговаря на определени критерии, качествено и стойностно съдържание, свързаност по линкове с други сайтове, по които търсещите машини индексират уеб сайта и го класират на по-високи позиции в резултатите на търсене в мрежата на търсачките.

През последните години процесът на оптимизация повишава изключително много своето място и значение в методите за онлайн маркетинг и успешна реклама в конкуретни браншови сфери. Една от причините за това е, че подходящата оптимизация на уеб сайта може да привлече и спечели повече таргетирани посетители тоест конкретно целенасочени към специфичното търсене на определени услуги, продукти и дейности. А това повишава потенциала за повече реални нови клиенти и по-печеливш бизнес използвайки интернет реклама по целесъобразен начин.

Процесът на оптимизация на уеб сайт включва няколко важни етапа: анализиране на кода и съдържанието на страниците, вътрешна (On-Page) и външна (Off-Page) оптимизация.

Вътрешна оптимизация

Вътрешната оптимизация е процес, при който се извършват задълбочени и различни анализи на вътрешната структура, навигация, връзки между страниците, стойностно съдържание и изразяване при описанието на страниците. В случаи, че е е необходимо може да се приложат промени в логическата структура за организация на страниците с прилагане на професионално кодиране и подобряване на съдържанието на целия уеб сайт да бъде по-ефективно.

Етапите в този процес включват следните стъпки:
– Анализ и проверка на валидността и правилното кодиране и описание на адресите, както и структурата на URL
– Добавяне на специфични и задължителни кодове във вътрешното описание на уеб страницата – meta title, keywords, description, алтертнативни текстове за снимки, описание и заглавия за вътрешните линкове и др.
– Създаване на подходящо кодиране за обработка от търсещите “роботи” в кода на страницата
– Създаване на асоциативна карта за структурата на страниците в сайта – Sitemap
– Работа по анализ и подобрение на текстовото изразяване и описание на страниците с цел своеобразно насищане с по-стойностни и целесъобразни ключови думи – по-ползотворни и ефективни за търсене на съответните услуги в сайта

Външна оптимизация

Външната оптимизация на уеб страници е свързана с изграждането на схема на линкове от други сайтове към Вашия сайт. Тази мрежа от свързани линкове може да се реализира чрез взаимна размяната на линкове с други сайтове, чрез рекламно включване на сайта в портали и фирмени каталози за съответния бранш, чрез закупуване на рекламни позиции за линкове. Индексирането на уеб сайта при развитието на тази мрежа от линкове става поетапно и със сигурност повлиява ефективно на повишаването и подобряването на позицията на сайта в търсачките, но все пак това не става като скок в класиранията отведнъж, а е необходимо известно време за техническо развитие и поетапно натрупване в положителните точки и критерии за класирането. Процесът изисква много време и търпение, но за сметка на това може да се постигне много добър, траен резултат и удовлетворение на очакванията по отношение на позиционирането на сайта Ви в конкуретните среди в интернет.

Ние проследяваме резултатите от процеса на оптимизиране на уеб страниците в един продължителен период от статистиките за активност, търсене и намиране на сайта, нивата на повишаване за посещаемостта на сайта, отчитане и анализ на положителните ефекти от направената оптимизация.

Някои наши клиенти, за които сме приложили успешна сео оптимизация:
Счетоводна кантора “Гарант Плюс” – уеб адрес: http://www.kantora-bg.net

Резултати при търсене в Google за следните ключови думи:
– счетоводна кантора Пловдив – 1-ва страница , № 1
– счетоводна къща пловдив – 1-ва страница , № 2
– счетоводно обслужване пловдив – 1-ва страница , № 7
– фирми за счетоводство пловдив – 1-ва страница , № 5
– счетоводни услуги пловдив – 1-ва страница
– счетоводство пловдив – 1-ва страница

Кантора “Концепт” – уеб адрес: http://www.registracia-firma.bg

Резултати при търсене в Google за следните ключови думи:
– регистрация на нова фирма пловдив – 1-ва страница , № 1
– регистрация на фирма пловдив – 1-ва страница , № 3
– регистрация на ново еоод пловдив – 1-ва страница , № 1
– регистриране на фирми в пловдив – 1-ва страница , № 3
– регистрация на фирма ет пловдив – 1-ва страница , № 2

Фирма “АЛЕКС 2003” ЕООД – Жилищни ремонти – уеб адрес: http://www.remonti-plovdiv.bg

Резултати при търсене в Google за следните ключови думи:
– жилищни ремонти в Пловдив – 1-ва страница , № 1
– ремонт на жилище в Пловдив – 1-ва страница , № 1
– ремонт на апартамент в Пловдив – 1-ва страница , № 1
– ремонт на баня в Пловдив – 1-ва страница , № 2
– фирма за ремонт на баня в Пловдив – 1-ва страница , № 1
– основен ремонт на баня в пловдив – 1-ва страница , № 2
– строително ремонтни услуги пловдив – 1-ва страница
– фирми за ремонт на апартамент – 1-ва страница

  СЕО оптимизация Пловдив, изработка на фирмен уеб сайт, фирма за професионална сео оптимизация

Работим за Вас с ентусиазъм, креативност и професионализъм.

  СЕО оптимизация Пловдив, изработване на фирмен уеб сайт, фирма за професионална сео оптимизация
Visits: 40