изработка на уеб сайтове пловдив, фирма за уеб сайтове, изработка на онлайн магазини пловдив, Интернет Adword реклама и уеб маркетинг

Google Adwords рекламата представлява платена реклама в Google, при което при търсенията на услуги или продукти от Вашия бранш, по определени ключови думи свързани със съдържанието на Вашата дейност, Вашият уеб сайт да се показва на челните горни позиции в страницата с резултати от търсенето. При този вид рекламна кампания се заплаща при реален клик на посетител. Когато някой потребител търси продукт или услуга в Гугъл, вие може да инвестирате в реклама чрез Google AdWords и по-този начин сайтът ви ще се показва най-отгоре или в дясно от натуралните резултати. Така ще привлечете хора заинтересовани конкретно от вашите продукти или услуги представени в уеб сайта на дейността ви.
Интернет реклама, Google Adwords, уеб дизайн Например, ако имате онлайн магазин за обувки и искате да излизате на първо място за думата “маратонки”. Чрез Google Adwords това става за един ден, като сайтът Ви ще се появи в рекламното каре над неплатените резултати. Линкът към вашия сайт може да се показва също така и в партньорските сайтове ползващи AdSense. Създаването и управлението на целенасочени платени рекламни кампании е силен инструмент за повишаване значимостта и ползата от Вашия уеб сайт като начин да бъдете рекламирани и да се привлече по-активна посещаемост на потребители търсещи конкретно услуги или продукти точно от Вашия бранш на дейност и предлагане. Чрез платените реклами в Гугъл ще достигнете до клиентите, които търсят точно вашите услуги или продукти, точно в определена локация, в точно избрано време. AdWords позволява гъвкаво управление на настройките за достигане на най-добри резултати. Вие сами управлявате своя бюджет. Няма минимален или максимален лимит на средствата за реклама.Какво бихме могли да Ви предложим ?
– детайлен анализ за определяне на важните насоки и цели за рекламиране и развитие на уебсайта
– планиране, създаване и цялостно изграждане на Google Adwords кампания
– проследяване и оптимизиране на вече активирана кампания за реклама
– постоянно проследяване, анализиране и оптимизиране на текущата рекламна кампания
– преглед и изготвяне на седмични детайлни справки отчитащи активността.Средствата изразходени за Google Adwords реклама, са разумна инвестиция, но тази ежемесечна инвестиция не гарантира покачване позицията на сайта ви при обикновено стандартно търсене така да се каже – натурално търсене. Във всеки случай е необходимо уеб сайтът да бъде развит с много добра качествена оптимизация за търсачките.

Ако желаете да подпомогнем Вашата реклама в интернет чрез създаване и управление на такава рекламна кампания, свържете се с нас за да ви предоставим оферта Вас и Вашия сайт.